Ajankohtaista

Taulun Riihiteatterissa Maitolavan Madonnat on musiikkikomedia, joka on kahden naisen show. Uusi tarina viime kesältä tuttujen roolihahmojen ja todellisten persoonien Mantan – kyläbaarin omistajan, entisen iskelmätähden sekä hänen ystävänsä Marian – kyläkoulun opettajattaren vauhdikkaaseen elämään.

Piipahdetaan siis Pentinkylälle, idylliseen Mantan baariin, jossa dynamiittiduo vaihtaa ajatuksia maailmanmenosta ja tietenkin myös miehistä, musiikkia unohtamatta. Baarilla touhuillessaan ja lauluja treenatessaan naiset pohtivat, kuinka saada elämään kunnon piristysruiske!
Täytyy siis löytää ja kesyttää itselleen uusi mies. Vai onko se edes mahdollista peräkylän miestarjonnan valossa?

Ohjelman musiikki kuljettaa draamakaarta tukevasti eteenpäin. Luvassa on taattuja helmiä ja iskusävelmiä eri vuosikymmeniltä sekä tuttuja Meijun hittejä.

Käsikirjoitus & ohjaus
Jonna Ortju & Meiju Suvas

Rooleissa:
Manta: Meiju Suvas
Maria: Jonna Ortju
Äänet & valot: Asko Luomala
Tuotanto: Taulun kartano & NamuPaja OyTAPAHTUMAN HINTA: 

Pääsylippu 28 euroa
Pääsylippu ja 3 ruokalajin teatteri illallinen 65 euroa.
Teatteri-illallinen tarjoillaan kartanolla klo 16-18.30 välillä. Erikoisruokavaliot pyydetään ilmoittamaan ennakolta
Pääsylippu ja väliaikakahvit & makea 34 euroa

OSTA LIPUT

TAPAHTUMAN OSALLISTUJAMÄÄRÄ: 90

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ: 

Taulun Kartano

puh. 020 735 3400

myynti@acravintolat.fi

Meiju Suvaksen upea UMK-biisi kahdella kielellä vie suoraan kesään
– tule mukaan stream-julkkareihin tänään Facebookissa!

Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) syntyi
hittivelho Maki Kolehmaisen kynästä

Tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailun eli UMK:n satoa saadaan kuultavaksi onneksi muussa muodossa, kun Meiju Suvas julkaisi 22.5. kisaa varten tehdyn Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) -singlensä. Kahdella kielellä tehdyt kaksi eri versiota ovat kuin syväsukellus suoraan kesään.

Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) on nappivalinta Meijulle. Hän toteaa biisien olevan vähän kuin kaksoslapset, joiden synnytyskin kesti juuri sen oikean yhdeksän kuukauden verran.

”Viime loppukesästä päätimme osallistua UMK:hon, tilasimme ’hittivelho’ Maki Kolehmaiselta biisin tätä varten, ja pian sainkin jo kuultavaksi tämän Makin ja ruotsalaisen Mats Tärnforsin mittatilauskappaleen Playing With The Fire, joka kirjaimelliesti sytytti heti”, Meiju kertoo.

Vaikka kisapaikka finaaliin jäi tällä kerralla haaveeksi, hän uskoo biisiin kuin vuoreen.

”Rakkaus ja usko biisiin oli vankka ja on edelleen, joten päätimme Makin kanssa julkaista biisin alkuperäisviisiukielellä sekä myös suomenkielisenä versiona, johon tilasimme tekstin Sana Mustoselta. Kappale on ottanut jo pienen varaslähdön ja päässyt esittäytymään Euroviisuklubilaisille ennen julkaisuaan. Toivottavasti kappale löytää tiensä ihmisten luo myös yli Suomen rajojen,” Suvas jatkaaa.

hthref=”https://www.facebook.com/Meiju.Suvas.FanClub/” width=”1200″ height=”2200″ tabs=”timeline, events, messages” small_header=”false” align=”left” hide_cover=”false” show_facepile=”false”]