Ajankohtaista

Kuumia aaltoja

Syksyn teatterikiertue

Hersyvä kahden naisen komedia, jossa myös uskalletaan tuntea. Yleisö löytää esityksestä tarttumapintaa, pääsee nauramaan elämälle ja laulamaan sydämensä kyllyydestä!

Supernaiset Meiju Suvas ja Rinna Paatso tarjoavat täyslaidallisen komediaa, liikutuksen kyyneleitä ja värisyttäviä hittibiisejä esityksessä, joka tempaa yleisön mukaansa aikuisten naisten elämään.

Kuumia aaltoja on musiikkikomedia karaokesta, kuumista aalloista, aikuisista naisista ja mokailun lahjasta.

Psst. Tässä esityksessä yleisö saa laulaa mukana!

Pe11.9.2020Vantaa Shamrock Liput:https://www.tiketti.fi/kuumia-aaltoja-shamrock-vantaa-lippuja/67418
Pe23.10.202Teatteri VantaaLoppuun myyty
La24.10.2020Linnateatteri Turkuhttps://www.lippu.fi/event/linnateatteri-kuumia-aaltoja-linnateatteri-12995366/
Ke4.11.2020Teatteri Vantaahttps://www.netticket.fi/product_info.php?products_id=267567&language=fi
Pe11.12.2020Linnateatteri Turkuhttps://www.lippu.fi/event/linnateatteri-kuumia-aaltoja-linnateatteri-13036095/
 

Meiju Suvaksen upea UMK-biisi kahdella kielellä vie suoraan kesään
– tule mukaan stream-julkkareihin tänään Facebookissa!

Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) syntyi
hittivelho Maki Kolehmaisen kynästä

Tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailun eli UMK:n satoa saadaan kuultavaksi onneksi muussa muodossa, kun Meiju Suvas julkaisi 22.5. kisaa varten tehdyn Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) -singlensä. Kahdella kielellä tehdyt kaksi eri versiota ovat kuin syväsukellus suoraan kesään.

Annan palaa vaan (Ai Ai Ai) / Playing With The Fire (Ay Ay Ay) on nappivalinta Meijulle. Hän toteaa biisien olevan vähän kuin kaksoslapset, joiden synnytyskin kesti juuri sen oikean yhdeksän kuukauden verran.

”Viime loppukesästä päätimme osallistua UMK:hon, tilasimme ’hittivelho’ Maki Kolehmaiselta biisin tätä varten, ja pian sainkin jo kuultavaksi tämän Makin ja ruotsalaisen Mats Tärnforsin mittatilauskappaleen Playing With The Fire, joka kirjaimelliesti sytytti heti”, Meiju kertoo.

Vaikka kisapaikka finaaliin jäi tällä kerralla haaveeksi, hän uskoo biisiin kuin vuoreen.

”Rakkaus ja usko biisiin oli vankka ja on edelleen, joten päätimme Makin kanssa julkaista biisin alkuperäisviisiukielellä sekä myös suomenkielisenä versiona, johon tilasimme tekstin Sana Mustoselta. Kappale on ottanut jo pienen varaslähdön ja päässyt esittäytymään Euroviisuklubilaisille ennen julkaisuaan. Toivottavasti kappale löytää tiensä ihmisten luo myös yli Suomen rajojen,” Suvas jatkaaa.

 

hthref=”https://www.facebook.com/Meiju.Suvas.FanClub/” width=”1200″ height=”2200″ tabs=”timeline, events, messages” small_header=”false” align=”left” hide_cover=”false” show_facepile=”false”]